за нас - Ремонт на покриви от Стефанови София

Ремонти Стефанови е бригада за ремонт на покриви и строителни ремонти, работеща в цяла България. Основно кредо на нашата компания е предоставянето на качествен ремонт на нашите клиенти. Ние знаем че доволният клиент може да ни доведе няколко нови, да ни препоръча, поради което се стремим да извършваме прецизно нашата работа.
Нашата бригада за ремонт на покриви в различните периоди се състои между 10 и 30 майстори. Много от тях работят и за себе си, а когато нямат клиенти, идват да помагат на наш обект. Ние никога не сме се оплаквали от липса на работа, при това работим целогодишно, а не само лятото.
Потомственото обучение ни е превърнало в майстори, които обичат своята работа, знаят че цял живот ще ремонтират покриви, защото в това сме добри, можем да извършваме качествен ремонт и изпитваме задоволство от добре свършената работа.
Извършваме и ред вътрешни ремонти като втора дейност – ремонт на баня, довършителни ремонти на нови апартаменти или изцяло нов строеж на сгради от груб строеж.
В ремонта на покриви сме най-добри и имаме много обекти в София, Пловдив, Варна, но също и в редица малки населени места. Ние имаме завършени укрепителни ремонти, отстраняване на течове от блокове, къщи и хотели в цялата страна.

Call Now Button087 99 50 691